Μεμβράνες τζαμιών...

Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων της Johnson made USA

Οι αντηλιακές μεμβράνες γνωστές σε όλους ως fime, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο αξεσουάρ των αυτοκινήτων. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτον σας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις βλαβερές συνέπειες, δεύτερον δημιουργεί ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον οδήγησης, τρίτον σας προσφέρει μερική προστασία από τη θραύση κρυστάλλων και τέταρτον δίνει μια νότα στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίο εργοστάσιο κατασκευής αντηλιακών μεμβρανών και σας προσφέρουμε ένα τέλειο προιόν σε πολύ καλή τιμή και με επαγγελματική εγκατάσταση.

Αντηλιακές μεμβράνες για το κτίριο της Johnson made USA

Οι περιβαντολλογικές συνθήκες αλλάζουν προς το χειρότερο από χρόνο σε χρόνο. Η έντονη ζέστη δημιουργεί συνθήκες που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για το σπίτι και ειδικά για τον εργασιακό σας χώρο. Προστατέψτε τα αντικείμενα από το ξεθώριασμα, εξοικονομήστε ενέργεια από τη χρήση των κλιματιστικών, δημιουργήστε ευχάριστο περιβάλλον και διακριτικότητα. Διαθέτουμε μεμβράνες για όλες τις απαιτήσεις όπως φιμέ (σε πολλές διαβαθμίσεις σκουρότητας), καθρέφτες (εσωτερική και εξωτερικής εγκατάστασης) και ειδικών υψηλών προδιαγραφών όπως οι κεραμικές και nanocarbon-ceramic technology. Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη και πρόταση για το χώρο σας.

Μεμβράνες ασφαλείας αυτοκινήτων της Johnson

 

Όταν η ασφάλεια του ανθρώπου και της περιουσίας περιορίζεται κατασκευαστικά όπως τα τζάμια των αυτοκινήτων, η λύση είναι οι μεμβράνες ασφαλείας. Για το αυτοκίνητο, υπάρχουν σε πάχος οι σειρές PS4 - PS8 και είναι οι μόνες κατηγορίες που μπορούν να τοποθετηθούν λόγο καμπυλότητας των τζαμιών. Ωστόσο όμως είναι ικανές να κρατήσουν μακρυά τον επίδοξο κλέφτη και να κρατήσουν ασφαλές τα αγαπημένα σας άτομα και περιουσία. Εκτός από ασφάλεια έχουν ενσωματωμένες και αντηλιακές ιδιότητες αλλά προσοχή όχι στο βαθμό που έχουν οι αντηλιακές μεμβράνες. Επίσης προσφέρονται σε 4 κατηγορίες σκουρότητας όπως 20 - 35 - 50 - Clear. Να αναφερθεί ότι είναι χρήσιμες σε επαγ.οχήματα - συνοδευτικά - αυτοκίνητα χρηματαποστολών αλλά και σε κάθε άλλο ανεξαρτήτου αξίας αφού πρόκειται για την ασφάλεια ανθρώπινης ζωής.

Μεμβράνες ασφαλείας κτιρίων της Johnson

Ίσως η σημαντικότερη κατηγορία μεμβρανών που υπάρχει στο κόσμο. Οι μεμβράνες ασφαλείας, παρέχουν στο μέγιστο δυνατό, αντικλεπτική προστασία και κατά συνέπεια ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Για το κτίριο και ανάλογα των απαιτήσεων και των από κατασκευή τζαμιών κατηγορία (triplex - διπλά - μονά ψημένα κ.τ.λ) διαθέτουμε διάφορα πάχη μεμβρανών όπως PS4 - PS7 - PS9 - PS11 - PS15 - PS18. Η τελευταία κατηγορία έχει και αλεξίσφαιρες ιδιότητες υπό προυποθέσεις. Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο και είναι η μόνη που διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημοσίας τάξης. Οι μεμβράνες ασφαλείας είναι χρήσιμες σε καταστήματα - τράπεζες - παιδικούς σταθμούς και σχολεία - σχολές χορού - και όπου απαιτείτε πρόσθετη ασφάλεια.

Διακοσμητικές μεμβράνες υαλοπινάκων

Η μεμβράνες διακόσμησης κατασκευάζονται για να δώσουν ή και να ανανεώσουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Υπάρχουν κατηγορίες που εφαρμόζονται σε υαλοπίνακες και κατηγορίες που εφαρμόζονται σε ξύλο (όπως ντουλάπια και πόρτες) - αλουμίνιο και σίδερο (όπως παράθυρα και διάφορες κατασκευές) - πλακάκια (όπως του μπάνιου και της κουζίνας). Κάποιες από αυτές τις κατηγορίες είναι εκτυπώσιμες, δηλαδή μας παρέχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε εικαστικό θέμα και βρίσκουν εφαρμογή ειδικά σε εταιρείες και καταστήματα για την προβολή και την ιδιωτικότητα του χώρου. Στη κατηγορία των μεμβρανών διακόσμησης ανήκουν οι σειρά αμμοβολή, η 3M dinoc αλλά και η wrap που απευθύνεται κυρίως στην αλλαγή χρώματος επίπλων και εσωτερικών επιφανειών.