Περιγραφή της επιχείρησης

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2001 στην Αθήνα με έδρα το Γαλάτσι.

 Η έδρα της σήμερα βρίσκεται σε ένα σύγχρονο κατάστημα άρτι εξοπλισμένο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας στην οδό Κλεισθένους 150 στο Γέρακα.

Μέχρι το 2008 το πρωταρχικό μας αντικείμενο ήταν η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε αυτοκίνητα και κτίρια. Από τα μέσα του 2008 όμως, η εξέλιξη της τεχνολογίας μας οδήγησε στην ενασχόληση με νέα προιόντα σε νέους τομείς, όπως την αλλαγή χρώματος οχήματων με μεμβράνη και τις ειδικές βαφές όπως το χρώμιο, την υδροβαφή και τώρα το 2017 με τις αφαιρούμενες βαφές όπως το Auto Flex & Plasti Dip.

Επί σειρά ετών, είμασταν οι εγκαταστάτες και υποστηρικτές των μεγαλύτερων αντιπροσώπων αυτοκινήτων όπως NISSAN - BMW - MINI - TOYOTA - FORD - SEAT - VOLVO - MERCEDES. Αυτό στην πορεία διαμορφώθηκε ρίχνοντας μεγάλη βαρύτητα στην απευθείας εξυπηρέτηση του πελάτη - αγοραστή.

Ωστόσο η εταιρεία μας μέχρι και σήμερα υποστηρίζει σημαντικούς πελάτες όπως τα καταστήματα GERMANOS - LEASE PLAN - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ BMW - MINI - ΟΜΙΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ καθώς και μεγάλες εταιρείες όπως η 3Ε και BASF αλλά και κρατικές υπηρεσίες όπως περιφερικά αεροδρόμια.

Την σταδιοδρομία μας, την έχει εξασφαλίσει η συνεργασία μας με τα καλύτερα εργοστάσια όπως 3Μ - AVERY - KPMF - JOHNSON - RAYNO - TECKWRAP - SPECTRA CHROME - AUTO FLEX - PLASTI DIP, καθώς και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επισκέψεις μας σε εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους χώρους. Εξάλλου το καλό υλικό είναι κατά 50% υπεύθυνο για μια άριστη και αποτελεσματική εγκατάσταση και για το άλλο 50% εμπιστευτείτε την εμπειρία μας.