Μεμβράνες 1080s

3Μ wrap flims 1080s series.

Επαγγελματικός τρόπος αλλαγής χρώματος με τη χρήση μεμβρανών ....

.... Πριν χρόνια δεν θα φανταζόμασταν ότι θα μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα του οχήματός μας με τη χρήση μεμβράνης. Είναι όμως πραγματικότητα στην εποχή μας και όχι μόνο πραγματικότητα αλλά και τεσταρισμένη η αντοχή των μεμβρανών. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπειρία και το μεράκι του εφαρμοστή. Η 3Μ κατέχει ηγετική θέση στο χώρο αυτό με διάθεση ποιοτικών σειρών όπως η 1080 και dinoc. Η σειρά 1080s παρέχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με αντοχές που επεκτείνονται σε εφαρμογές αυτοκινήτων-επαγ.οχημάτων-μοτο-σκάφη αναψυχής (προσοχή δεν προτείνεται για ντύσιμο ιπτάμενων ελικοπτέρων-μικρών και μεγάλων αεροσκαφών). Ελάτε στις εγκαταστάσεις μας να επιλέξουμε το χρώμα της αρέσκειά σας και να μεταμορφώσουμε το όχημα σας όπως δεν θα το φανταζόσασταν ποτέ - έτσι απλά και χωρίς βαφή.

Τι μας ρωτούν οι πελάτες και τι απαντάμε! 
Πόσο κοστίζει και πόσος χρόνος απαιτείτε;
Το κόστος: Κατά μέσο όρο το κόστος για το ντύσιμο ενός 5θυρου αυτοκινήτου, κυμαίνεται ανάλογα με τη μεμβράνη που θα επιλέξετε (χρώμα - εταιρεία) και με το βαθμό δυσκολίας της επιφάνειας από 1000 έως 1200€.
Χρόνος εγκατάστασης:  Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αρχική κατάσταση του οχήματος. Εάν η κατάστασή του είναι καλή τότε ο προβλεπόμενος χρόνος είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Ποιες είναι οι αντοχές; Έχω εγγύηση;
Αντοχές των μεμβρανών: Όπως όλα τα αντικείμενα έτσι και οι μεμβράνες δεν είναι άφθαρτες στο χρόνο. Με καλή συντήρηση όμως και ακολουθώντας τις συμβουλές μας θα έχετε απροβλημάτιστα από 5 έως 7 χρόνια πολύ καλό αποτέλεσμα διαρκείας.
Εγγύηση: Ένα τεράστιο θέμα σε αυτό το αντικείμενο που λέγεται car wrap είναι η εγγύηση. Έχω πολλά να πω για αυτό το θέμα ( πιο αναλυτικά διαβάστε τα θέματα στο forum μας ) αλλά για να σας απαντήσω εδώ σύντομα και περιεκτικά θα σας πώ ότι επίσημα δεν δίνεται εγγύηση από κανέναν. Πολλοί ισχυρίζονται οτι δίνουν αλλά μετά από καιρό και εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ξεκινούν οι δικαιολογίες για την αποφυγή της αντικατάστασης. Αυτό που συμβουλεύω είναι να απευθύνεστε σε καταστήματα με εμπειρία και όχι για να γλυτώσετε κάποια χρήματα σε άτομα που ντύνουν αυτοκίνητα στα υπόγεια χωρίς καμία υπόσταση, εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν την εγκατάσταση.
Ενέργειες από τον ιδιοκτήτη: Όχι εσείς δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα. Όλη η διαδικασία ξεκινάει από ειδικό και σχολαστικό καθαρισμό του αυτοκινήτου από εμάς. Πολλοί πελάτες επίσης έχουν την εντύπωση οτι είναι καλό να γυαλίσουν το αυτοκίνητο πρίν. Δεν θα το συμβούλευα αυτό διότι θα σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα αφού οι μεμβράνες μπορούν και καλύπτουν το αράχνιασμα οι και μικρές εκδορές. Τώρα αν θέλει κάποιος για ψυχολογικούς λόγους να το κάνει μπορεί και να το κάνει αλλά ακολουθώντας αποκλειστικά τις συμβουλές μας - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Τι άλλο εκτός από όχημα μπορώ να ντύσω με τις μεμβράνες.
Εφαρμογές: Όπως προανέφερα αυτής της κατηγορίας οι μεμβράνες έχουν πολλές εφαρμογές αλλά σε έμπειρα χέρια. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε το χρώμα στα έπιπλα σας, στις ηλεκτρικές συσκευές, στις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες του σπιτιού, ακόμη και τα πλακάκια του μπάνιου και τις κουζίνας. Φαντάζει εντυπωσιακό και είναι απλά καλέστε μας για μια γρήγορη ανακαίνηση.
Γιατί να το ντύσω και να μη το βάψω; Τι κερδίζω;
Τα οφέλη των μεμβρανών: Η τεχνολογία των μεμβρανών έχει προχωρήσει αρκετά και μας προσφέρει πλέον λύσεις εκεί που κάποτε η βαφή ήταν μονόδρομος. Το σημαντικότερο όφελος που έχετε και το διαφημίζουμε έντονα στο site μας είναι ότι δεν επηρεάζεται η αρχική αξία του αντικειμένου. Φανταστείτε να θέλαμε να αλλάξουμε το χρώμα σε μια Ferrari - ωραία μέχρι εδώ. Φανταστείτε τώρα να τρίβεται με ντουκόχαρτο την επιφάνεια της για την προετοιμασία της βαφής. Δεν νομίζω ότι θα το δεχόσασταν κάτι τέτοιο. Άλλο πρόσφατο παράδειγμά μας είναι ένα συλλεκτικό πιάνο με ουρά που μας κάλεσαν να το κάνουμε μαύρο γυαλιστερό από καφέ. Φανταστείτε τί έπρεπε να κάνει ο ιδιοκτήτης για να το πάει για βαφή (βάρος περίπου 400 κιλά και μεταφορά από τον 3 όροφο πολυκατοικίας). Κάπου στο δρόμο θα το πέταγε στα σκουπίδια. Αστειεύομαι. Δεν θα το πέταγε αλλά δεν νομίζω Ότι θα ξαναέπαιζε μουσική. Ακόμη ένα όφελος εκτός από την διατήρηση της αξίας είναι η ταχύτητα της εγκατάστασης, η ποικιλία των χρωμάτων, το κόστος και η ανύπαρκτη ταλαιπωρία μετά την εγκατάσταση π.χ. σκεφτείτε τον κόπο σας να καθαρίσετε το σπίτι μετά την τοποθέτηση των καινούργιων πλακιδίων !!! Σίγουρα μπορούμε, σίγουρα είμαστε δίπλα σας.
Χρωματολόγιο 3Μ 1080s