Προστασία χρώματος οχημάτων

Μεμβράνες προστασίας χρώματος.

Μεγάλη προστασία από κινδύνους στην καθημερινή χρήση του οχήματος. Τέλος στο βάψιμο μόνο προστασία ....

..... Πρόκειται για μεμβράνες εντελώς διάφανες οι οποίες περιγράφονται ως τεχνητό δέρμα χωρίς χρώμα. Στην ουσία είναι οργανικό υλικό και όχι τύπου πλαστικές ενώ η εξέλιξή τους σήμερα τις έχει μετατρέψει σε ένα φίλμ κεραμικής τεχνολογίας. Το πάχος τους είναι 0.8mm και μετά την εφαρμογή τους δεν επιφέρουν καμία οπτική αλλαγή στο χρώμα του οχήματος. Είναι ιδανικές ακόμη και για τα φωτιστικά σώματα αφού αφήνουν το φως να περνά χωρίς κανένα εμπόδιο. Βάλτε τέλος στα σημάδια και κρατήστε τη αξία του οχήματος σας σε υψηλά επίπεδα. Ξεχάστε τις επιδιορθώσεις που συχνά δεν πετυχαίνουν και την ταλαιπωρία σας χρονικά και οικονομικά από τις επισκευές. Ζητήστε μας πληροφορίες για το δικό σας όχημα.

Τι μας ρωτούν οι πελάτες και τι απαντάμε
Πόσο κοστίζει και πόσος χρόνος απαιτείτε;
Το κόστος: Κατά μέσο όρο το κόστος για το ντύσιμο ενός 5θυρου αυτοκινήτου, κυμαίνεται ανάλογα τα τμήματα που θα επιλέξετε να ντυθούν και με το βαθμό δυσκολίας της επιφάνειας από 180€ έως 2900€.
Χρόνος εγκατάστασης:  Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αρχική κατάσταση του οχήματος. Εάν η κατάστασή του είναι καλή τότε ο προβλεπόμενος χρόνος είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες.
Ποιες είναι οι αντοχές;
Αντοχές των μεμβρανών: Οι μεμβράνες της κατηγορίας είναι κατασκευασμένες να αντέχουν και να προστατεύουν το χρώμα από παράγοντες της καθημερινής χρήσης. Πιο αναλυτικά προσφέρουν:
    1) Προστασία του χρώματος από πετραδάκια μέχρι 200χιλ. ταχύτητας αυτοκινήτου 2) Προστασία από γδαρσίματα που προκαλούνται από την επαφή με άλλα οχήματα 3) Προστασία από ατμοσφαιρικούς παράγοντες (όξινη βροχή, άλατα) κτλ 4) Προστασία από έντομα,ακαθαρσίες πουλιών,ρετσίνι και χημικά
Εγγύηση: Οι μεμβράνες προστασίας είναι μεμβράνες εξωτερικής εφαρμογής με το σπουδαίο ρόλο της προστασίας χρώματος. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει εγγύηση για την διατήρηση της όψης της μεμβράνης γιατί ο ρόλος της είναι η προστασία του χρώματος. Ωστόσο όμως από τεστ που έχουν γίνει αλλά και από την δική μας εμπειρία ετών θα σας πούμε ότι οι αντοχές τους αγγίζουν τα 11 χρόνια.
Φωτογραφικές αποδείξεις για την αντοχή
    
    
  
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν την εγκατάσταση.
Ενέργειες από τον ιδιοκτήτη: Όχι εσείς δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα. Όλη η διαδικασία ξεκινάει από ειδικό και σχολαστικό καθαρισμό του αυτοκινήτου από εμάς. Πολλοί πελάτες μας ρωτούν αν πρέπει να γυαλίσουν το αυτοκίνητο πριν. Θα έλεγα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ότι θα ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο έτσι ώστε να υπάρχει μια υγιή επιφάνεια κάτω από τις μεμβράνες. Από την άλλη μεριά όμως και σε καμία περίπτωση αν χρειάζεται γυάλισμα, δεν θα το κάνει κάποιος άλλος εκτός από εμάς. Αυτό το αναγράφω διότι είμαστε επαγγελματίες detailers αλλά και γνώστες των προιόντων που δεν θα επιφέρουν καμία ζημιά κατά την μετέπειτα εγκατάσταση των μεμβρανών - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Τι άλλο εκτός από όχημα μπορώ να ντύσω με τις μεμβράνες.
Εφαρμογές: Εκτός από το αυτοκίνητο, οι μεμβράνες προστασίας μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε λεία βαμμένη επιφάνεια π.χ. πόρτες - μοτοσικλέτες - επαγ.οχήματα - σκάφη αναψυχής. Ελάτε στις εγκαταστάσεις μας για μια λεπτομερή περιγραφή επάνω στο όχημά σας.