εκτύπωση σε ταπετσαρία και καμβά

Τυπώστε το θέμα που σας αρέσει σε ταπετσαρίες τοίχων και καμβά.

Φωτογραφική ποιότητα με διάρκεια στο χρόνο πάνω σε ποικιλία υλικών από βαμβάκι - λινό - συνθετικό και λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια.

Εκτύπωση σε καμβάς : Η εκτύπωση σε καμβά είναι όμορφη και οικονομική λύση για τη διακόσμηση ξενοδοχείων - καταστημάτων και οικιών. Τυπώστε από απλές φωτογραφίες γάμου μέχρι και μεγάλα θέματα και διακοσμήστε τοίχους που μέχρι τώρα ήταν κενοί. Διαμορφώστε γωνίες στο σπίτι ή τον εργασιακό χώρο ζωντανεύοντας και την οπτική τους υπόσταση. Η ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά γίνετε σε πολύ υψηλή ανάλυση έως και 1440 dpi με μελανιά ανεξίτηλα και ανθεκτικά στον ήλιο. Η διαστάσεις του καμβά είναι έως και πέντε μέτρα ρολό και διαθέτουμε ποιότητες για όλες τις εφαρμογές και βαλάντια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τη φωτογραφία σας και σε 1-2 ημέρες θα την παραλάβετε έτοιμη, εκτυπωμένη και τελαρωμένη.

 

 

Ταπετσαρίες τοίχων : Πριν μερικά χρόνια η ταπετσαρία για τους τοίχους ήταν μια ξεπερασμένη αλλά και περιορισμένη θεματολογικά μόδα. Με την εξέλιξη όμως της τεχνολογίας στους τομείς κατασκευής ταπετσαρίας αλλά και των εκτυπωτικών μηχανημάτων, παρά μόνο περιορισμένη δεν είναι στις εποχές μας. Στην εταιρείας μας διαθέτουμε υλικά ανάγλυφα ή λεία σε μόνο πολύ καλή ποιότητα και σε τιμές που δε θα βρείτε στην αγορά. Έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε αυτοκόλλητη ταπετσαρία, και σε έως 1,37 φάρδος ρολού. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει κανένας περιορισμός τεχνικά και κατασκευαστικά στη διαμόρφωση του χώρου σας. Με μελάνια αντοχής και υλικά με προστασία UV με ή χωρίς πλαστικοποίηση, η εταιρεία μας είναι στη κορυφή. Ζωντανέψτε τους super ήρωες στο παιδικό - διακοσμήστε τα πλακάκια της κουζίνας ή του μπάνιου ( χωρίς να τα αλλάξετε ) - δώστε ζωή σε ξεχασμένες μοναδικές φωτογραφίες.

Καλέστε μας να καταμετρήσουμε το χώρο, να ετοιμάσουμε για εσάς το γραφικό και την εκτύπωση αλλά και το πιο σημαντικό να το τοποθετήσουμε με 45% έκπτωση ως τιμή πακέτου αγοράς. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις πάσης φύσεως μεμβρανών και είναι δίπλα στο πελάτη με ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις. Εμείς δεν θα σας δώσουμε συμβουλές πως θα το κάνετε, αλλά θα το κάνουμε εμείς για εσάς γιατί θέλουμε χαμόγελα.