Auto Flex

Για ολική βαφή αυτοκινήτων ή μεμονωμένων τμημάτων - εξαρτημάτων.

Επαγγελματικό αφαιρούμενο σύστημα βαφής με μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Η όψη του ανταγωνίζεται την πραγματική μόνιμη βαφή αλλά ....

.....αλλά δεν θα έτριβες ποτέ ένα αυτοκίνητο για να το βάψης απλά επειδή νοιώθεις την ανάγκη της ανανέωσης. Ιδιαίτερα αν αυτό το αυτοκίνητο έχει κάποια χρηματική αξία και το σημαντικότερο και συναισθηματική. Το μόνο που χρειάζεται είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ και μόνωση των απαιτούμενων σημείων όπως τζάμια και φώτα. Κάπως έτσι ξεκινάει η μεταμόρφωση με πολλά οφέλη έκτος της προαναφερόμενης. Επιγραμματικά θα σας πω τα εξής:

Η αντοχή του ξεπερνάει την αντοχή της ακρυλικής βαφής, ενώ στην περίπτωση που συμβεί μια ανεπιθύμητη γρατζουνιά επιδιορθώνεται. Η συντήρηση του δεν απαιτεί ιδιαίτερες διαδικασίες θα έλεγε κανείς μόνο πλύσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και να επιλέξεις, όχι ότι η εταιρεία δεν μας φροντίζει με το κάτι παραπάνω. Δημιουργήθηκαν προιόντα nanotechnology για την ενυδάτωση και την διατήρηση της επιφάνειας σαν καινούρια. Το μαγικό όλων ε

κτός του ότι αφαιρείτε, είναι το κόστος και ο χρόνος βαφής (για 5θυρο αυτοκίνητο περίπου 2 ημέρες).

Τέλος άξιο λόγου είναι και η χημική σύσταση - ιδιότητα του βερνικιού το οποίο μπορείς να το γυαλίσεις οποιαδήποτε στιγμή - έτσι γιατί θέλουμε την τέλεια εικόνα. Τα υπόλοιπα αφορούν το γούστο σου σε συνάρτηση με την εμπειρία και το αποτέλεσμα φανερώνεται με τη έξτρα χρήση μετάλλων, pigments και juices.

Μη διστάσετε να ενημερωθείτε καλώντας μας ή να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας. Αν είσαι ιδιώτης θα σου προσφέρουμε μια ουσιαστική ενημέρωση για το σύστημα μας ενώ αν είσαι επαγγελματίας έχουμε να σου προσφέρουμε μια ουσιαστική εμπειρία συνεργασίας.

 Το Auto Flex σε αντίθεση με άλλα συστήματα αφαιρούμενης βαφής δεν είναι υγρό καουτσούκ. Η σύστασή του είναι αντίστοιχη της κανονική βαφής των αυτοκινήτων με ενσωματωμένη την ιδιότητα της αφαίρεσης. Μετά την βαφή μπορείτε να δείτε μια σιδερωμένη επιφάνεια χωρίς κυματισμούς και το λεγόμενο πορτοκάλιασμα.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας και τι απαντάμε!
Τι προετοιμασία απαιτείται, πόσες στρώσεις πρέπει να ψεκάσω και πώς αφαιρείτε;
Προετοιμασία: Ενώ είναι πραγματική βαφή, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία η επιφάνεια όπως τρίψιμο. Ένα πολύ καλό καθάρισμα και μόνωση των κύριών σημείων είναι αρκετά.
Αφαίρεση: Η αφαίρεση του είναι εύκολη διαδικασία ακόμη και με το ένα χέρι. Δεν αφήνει υπολείμματα και δεν επηρεάζει την εργοστασιακή βαφή. Σε αντίθεση με άλλα υλικά το Auto Flex διαθέτει primer το οποίο και εξασφαλίζει τις ιδιότητες της βαφής όπως η αντοχή, το φινίρισμα και την αφαίρεση.
Ποια είναι τα στάδια βαφής και με τι προιόντα;
High Build Primer: Το προιόν αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο και είναι υπεύθυνο για το τέλειο φινίρισμα χωρίς όψη πορτοκαλιού, καθώς επίσης ο ρόλος του επεκτείνεται και στο γέμισμα μικρών εκδορών της επιφάνειας χωρίς αυτή να χρειάζεται τρίψιμο. Κοινός κάνει τη δουλειά του γεμιστικού ασταριού. Είναι διάφανο και ματάρει όταν στεγνώνει. Οι στρώσεις που απαιτούνται είναι 4 και με πιστόλι ανοιχτής βεντάλιας με χρήση κομπρεσέρ στα 2 bar πίεση. 
Wrap Pro: Το Wrap Pro είναι και αυτό διάφανο υλικό το οποίο είναι η πρώτη ύλη για το χρώμα. Κοινός είναι το υλικό μέσα στο οποίο διαλύουμε το χρώμα (tints) και είναι έτοιμο προς ψεκασμό. Επίσης είναι η βάση μέσα στην οποία διαλύουμε τις σκόνες και τα μέταλλα όταν θέλουμε πιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.
Tint colors: Είναι έτοιμα χρώματα τα οποία διαλύονται μέσα στο Wrap Pro. Δεν απαιτούν καμία άλλη προεργασία ή ανάμιξη.
Top Coat (matte - gloss): Περιγράφεται ως λούστρος. Διατίθεται σε matte & gloss και είναι ιδιαιτέρα ανθεκτικό στρώμα. Συνοδεύεται από το διαλυτικό και το σκλυρηντή του σε συγκεκριμένες ποσότητες που περιγράφει ο κατασκευαστής. Το gloss μπορεί να γυαλιστεί κανονικά με αλοιφαδόρο αλλά και να τριφτεί με ντουκόχαρτα νερού στην περίπτωση που πρέπει να σπάσετε ένα μπιμπίκι ή τρέξιμο. Είναι απαραίτητο στάδιο αφού πρόκειται να σφραγίσετε την βαφή. Δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση η βαφή να σταματήσει στο στάδιο με το Wrap Pro.
Πώς μπορώ να πλύνω και να συντηρήσω τη βαμμένη επιφάνεια;
Πλύσιμο: Όλες οι επιφάνειες μπορούν εύκολα να πλυθούν με όποιο τρόπο θέλετε (σε πιστόλια, με το χέρι και σαπουνάδα και σε πλυντήρια). Μην ξεχνάτε ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. 
Συντήρηση & προστασία: Δεν απαιτεί καμία συντήρηση παραπάνω από αυτή που θα κάνατε στην εργοστασιακή βαφή. Επιγραμματικά θα σας προτείναμε την γρήγορη αφαίρεση κουτσουλιών, το πλύσιμο 2 φορές το μήνα, και αν επιθυμείτε εσείς ένα κέρωμα ή γυάλισμα στην περίπτωση καταπόνησης της επιφάνειας. Μην ξεχνάτε ότι το προιόν αυτό είναι αντίστοιχο της εργοστασιακής βαφής και ανταποκρίνεται το ίδιο και καλύτερα. Τέλος συνίσταται η χρήση αν επιθυμείτε και κεραμικών προιόντων για ενισχυμένη προστασία.
Πόσο χρόνο χρειάζεται μια ολική βαφή και πόσο κοστίζει;
Απαιτούμενος χρόνος: Ο χρόνος όπως είναι κατανοητό μπορεί να ποικίλει και αυτό γιατί το κάθε αυτοκίνητο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πιο απλά θα έλεγα ότι μια βαφή ενός αυτοκινήτου σε πολύ καλή κατάσταση είναι 2 ημέρες. Μη σας κάνει εντύπωση διότι δεν χρειάζονται τριψίματα ούτε αφαίρεση τμημάτων, μόνο καλό πλύσιμο και μόνωση.
Κόστος: Το κόστος για μια ολική βαφή με Auto Flex είναι λίγο πιο ακριβό απο τις μεμβράνες αλλά πιο φθηνό από την κανονική ακρυλική βαφή. Για ένα 4θυρο τύπου BMW 3 series προτεινόμενη τιμή είναι τα 1200€.
Πόσα λίτρα θα χρειαστώ για ένα αυτοκίνητο, με τί πιστόλια και σε ποιες συνθήκες;
Ποσότητα σε λίτρα: Συνήθως η ποσότητα που απαιτείτε για τη βαφή ενός μεσαίου αυτοκινήτου είναι τα 6 λίτρα primer - 6 λίτρα Wrap pro - 2 drop tint (χρώμα) και 3 λίτρα λούστρο. Η ποσότητα αυτή διαφοροποιείτε αν κάνετε αλλαγές χρωμάτων με έντονα χρώματα σε απλές βάσεις και το αντίθετο. Για κάθε απορία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Εξοπλισμός: Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε εάν ασχολείστε επαγγελματικά. δεν είναι διαφορετικός από αυτόν που ήδη έχετε. Χρειάζεστε οποιοδήποτε καλό πιστόλι, κομπρεσερ αέρος με φίλτρα και ένα καθαρό περιβάλλον - δωμάτιο (κλειστό) αν δεν έχετε φούρνο βαφής. Προτείνεται η βαφή σε φούρνο.

 

Τεχνικές πληροφορίες και προδιαγραφές!

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Το Autoflex είναι αφαιρούμενο σύστημα βαφής και συνδυάζει το φιλμ σε πάχος, με την ευελιξία και την εξαιρετική πρόσφυση με υψηλή αντοχή στο φως και το καιρό. Συνοδεύεται από σύστημα δύο σταδίων Gloss / Matte Topcoat πάνω από τη βάση High Build Primer / Autoflex Spray Wrap Pro. Αυτά τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, διάφορα πλαστικά και ίνες άνθρακα, αλλά και για πληθώρα υποστρωμάτων και τύπους εφαρμογών που απαιτούν ευελιξία.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ® Autoflex High Build Primer - Auto Flex Wrap Pro - High Gloss Topcoat - Matte Toapcoat
Ιδιότητες:  - Παρέχει ευκολία στην εφαρμογή. - Πολύ γυαλιστερό ή ματ επαγγελματικό φινίρισμα. - Υψηλή στερεά τελική επίστρωση. - Εύκαμπτη επίστρωση με δυνατότητα να αφαιρείται όταν είναι επιθυμητό. - Μεγάλη πρόσφυση σε πολλαπλές μορφές υποστρωμάτων χωρίς την ανάγκη για την προετοιμασία της επιφάνειας. - Εξαιρετική ικανότητα στην ομαλοποίηση των επιφανειών (γεμίζει αυτόματα εκδορές – γρατζουνιές). - Όλα τα προϊόντα παρουσιάζουν γρήγορη φυσική ξήρανση στους 60 ° C
Υποστρώματα:  - Όλες οι επιφάνειες των αυτοκινήτων (αμάξωμα-ζάντες-πλαστικά τμήματα). - Διάφορα πλαστικά εκτός αυτοκινήτων και μοτοσικλέτας. - Ανθρακόνημα (carbon fiber original). - Γυμνό μέταλλο (χωρίς υπόστρωμα ασταριού). - Κατάλληλο για ένα πλήθος άλλων υποστρωμάτων όπως αλουμίνιο, κατεργασμένο ξύλο
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ HIGH BUILD PRIMER-WRAP PRO & TOPCOAT

High Build Primer:

Έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το δοχείο. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Πάντα φιλτράρουν μέσα στο πιστόλι ψεκασμού.

Ιξώδες όπως παρέχονται: Περίπου. 17 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C

Ιξώδες για τον ψεκασμό: Περίπου. 17 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C

Διάλυση: 0-10% Ξυλόλιο μπορεί να προστεθεί αν αντιμετωπίζετε κλωστές από υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τον ψεκασμό ή τη ροή του αέρα ψεκασμού.

Ιδανικό πιστόλι ψεκασμού: Sata 5000B RP ή άλλο βασικό πιστόλι φανοποιείας.

Ακροφύσιο: 1,4 - 1,7 mm Air Cap: 1,4 - 1,7 mm

Πίεση ψεκασμού: 2 με 3 bar

Χρόνος εξαέρωσης: 10-15 λεπτά Χρόνος στεγνώματος σε ξηρό μηχανικό χώρο στους 20 ° C: 15 - 30 λεπτά.

Χρόνος στεγνώματος σε ξηρό φυσικό χώρο στους 20 ° C: 2 ώρες.

Θερμοκρασία ξήρανσης Force: 60 ° C Χρόνος ξήρανσης στους 60 ° C: 30 λεπτά.

Χρόνος ζωής στο δοχείο: δεν υπάρχει περιορισμός

Wrap Pro:

Έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το δοχείο. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Πάντα φιλτράρουν μέσα στο πιστόλι ψεκασμού.

Ιξώδες όπως παρέχονται: Περίπου. 14 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C.

Ιξώδες για τον ψεκασμό: Περίπου. 14 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C.

Διάλυση: 0-10% Ξυλόλιο μπορεί να προστεθεί αν αντιμετωπίζετε κλωστές από υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τον ψεκασμό ή τη ροή του αέρα.

Ιδανικό πιστόλι ψεκασμού: Sata 5000B RP ή άλλο βασικό πιστόλια μάρκας φανοποιεία.

Ακροφύσιο: 1,4 - 1,7 mm Air Cap: 1,4 - 1,7 mm.

Πίεση ψεκασμού: 2 με 3 bar.

Χρόνος εξαέρωσης: 10-15 λεπτά.

Χρόνος στεγνώματος σε ξηρό μηχανικό χώρο στους 20 ° C: 2 ώρες.

Θερμοκρασία ξήρανσης Force: 60 ° C.

Χρόνος ξήρανσης @ 60 ° C: 30 λεπτά.

Χρόνος ζωής στο δοχείο: n / a.

High Gloss Topcoat:

Μίγμα κατά βάρος: 70:30 Autoflex Activator.

Ιξώδες όπως παρέχονται: Περίπου. 16 - 18 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C.

Ιξώδες αναμιχθεί: Περίπου. 20 - 22 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C.

Ιξώδες για τον ψεκασμό: Περίπου. 18 - 20 s / 4 χιλιοστά κύπελλο SATA / DIN @ 20 ° C.

Διάλυση: 5-15% Autoflex reducer.

Ιδανικό πιστόλι ψεκασμού: Sata 5000B RP ή άλλο βασικό φανοποιείας.

Ακροφύσιο υγρού: 1.2 έως 1.4 mm Air Cap: 1.2 έως 1.4 mm.

Πίεση ψεκασμού: 2-4 bar.

Χρόνος εξαέρωσης: 10-15 λεπτά.

Χρόνος στεγνώματος σε φυσικό περιβάλλον στους 20 ° C: 1,5 ώρες.

Χρόνος φυσικού στεγνώματος στους 20 ° C: 7,5 ώρες.

Θερμοκρασία σκλήρυνσης: 60 - 80 ° C Χρόνος μέσα σε φούρνο: 45-90 λεπτά.

Χρόνος ζωής στο δοχείο χωρίς ανάμειξη: δεν περιορίζεται.

Χρόνος ζωής στο δοχείο με ανάμειξη: Περίπου 1 ώρα μετά την ενεργοποίηση.

Matte topcoat:

Μίγμα κατά βάρος: 4:1 Autoflex Activator.

Ιξώδες όπως παρέχονται: Περίπου. 16 - 18 s / 4 χιλιοστά κύπελλο DIN @ 20 ° C.

Ιξώδες αναμιχθεί: Περίπου. 20 - 22 s / 4 χιλιοστά κύπελλο DIN @ 20 ° C.

Ιξώδες για τον ψεκασμό: Περίπου. 18 - 20 s / 4 χιλιοστά κύπελλο DIN @ 20 ° C.

Διάλυση: 0-5% Autoflex reducer.

Ιδανικό πιστόλι ψεκασμού: Sata 5000B RP ή άλλο βασικό φανοποιείας.

Ακροφύσιο υγρού: 1.2 έως 1.4 mm Air Cap: 1.2 έως 1.4 mm.

Πίεση ψεκασμού: 2-4 bar.

Χρόνος εξαέρωσης: 10-15 λεπτά.

Χρόνος στεγνώματος σε φυσικό περιβάλλον στους 20 ° C: 1,5 ώρες.

Χρόνος φυσικού στεγνώματος στους 20 ° C: 7,5 ώρες.

Θερμοκρασία σκλήρυνσης: 60 - 80 ° C.

Χρόνος μέσα σε φούρνο: 45-90 λεπτά.

Χρόνος ζωής στο δοχείο χωρίς ανάμειξη: δεν περιορίζεται.

Χρόνος ζωής στο δοχείο με ανάμειξη: Περίπου 1 ώρα μετά την ενεργοποίηση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Προετοιμασία:

1. Καθαρίστε την επιφάνεια με νερό και σαπούνι. Ξεπλύνετε και στεγνώστε.

2. Αφαιρέστε όλα τα ίχνη λείανσης σκόνης, φυσώντας με πεπιεσμένο αέρα χωρίς λάδι.

3. Απολιπάνετε με διαλύτη με βάση καθαριστικού / απολυμαντικό. Στεγνώστε με ένα καθαρό πανί. Ποτέ μην ψεκάζετε ένα όχημα που έχει πλυθεί, χωρίς σωστό στέγνωμα λόγω της πιθανής παγιδευμένης υγρασίας. Σιγουρευτείτε για την μόνωση οποιασδήποτε περιοχής που δεν θέλετε να βάψετε. Αυτό εξοικονομεί το προϊόντος και αποτρέπει τις λεπτές στρώσεις του προϊόντος που έχουν εφαρμοστεί σε δύσκολες περιοχές. Αυτό βοηθά, όταν βάλετε σε τάξη και οργάνωση το στάδιο αυτό, να επανέρχετε η εργοστασιακή εμφάνιση μετά την αφαίρεση του Auto Flex. Σημείωση: Προϊόντα αφαίρεσης είναι διαθέσιμα (αναφέρονται παρακάτω) για τα δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη.

a) NG012 Topcoat gel αφαίρεσης b) NG013 Basecoat αφαίρεσης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΒΑΦΗΣ

1 Στάδιο το Auto Flex High Build Primer

- Διασφάλιση κάθε σπιθαμή του οχήματος να είναι απόλυτα καθαρό από όλες τις βρωμιές, τη σκόνη, τα έλαια, τις χημικές ουσίες, κερί και σκουριά. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή για καλή πρόσφυσης.

- Για κάθε όχημα προτείνεται η εφαρμογή 10 συνολικών στρώσεων, ειδικά πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε Autoflex ™ High Gloss ή ματ τελική επίστρώση. Σας προτείνουμε τουλάχιστον 4 x στρώσεις High Build Primer ™ που ακολουθείται από 6 x Autoflex Wrap Pro πριν την εφαρμογή του τελικού προϊόντος τελική επίστρωση Autoflex ™ Topcoat.

- Έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το δοχείο. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Πάντα φιλτράρουν μέσα στο πιστόλι ψεκασμού.

- Μια συμβουλή ! Να χρησιμοποιείται ακροφύσιο μεταξύ 1,5 – 1,8.

- Θα πρέπει να χρησιμοποιείται πίεση λειτουργίας περίπου 1,5 - 2 bar.

- Kάθε στρώση High Build Primer ™ εφαρμόζεται αφού αποκτίσει η προηγούμενη ματ, λεία και στεγνή υφή πριν από την εφαρμογή της επόμενης στρώσης High Build Primer ™. Στεγνώνει στους 40-50 ° C για 5-10 λεπτά. Για την εφαρμογή των επόμενων στρώσεων προτείνεται η επαναφορά της θερμοκρασίας της επιφάνειας σε θερμοκρασία δωματίου.

- Πρώτο στάδιο εφαρμογής: ξεκινήστε με 1 στρώση άχνα αραιή σε ποσότητα πριν από τον ψεκασμό υγρόυ στρώματος.

- 1η στρώση: Εφαρμόστε μια μέση υγρή στρώση High Build Primer ™. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι το προϊόν να φαίνεται οπτικά ματ και λεία.

- 2η στρώση: Εφαρμόστε μια μέση υγρή στρώση High Build Primer ™. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι το προϊόν να φαίνεται οπτικά ματ και λείο

- 3η στρώση: Εφαρμογή στρώσης πάνω σε στρώση χωρίς στέγνωμα. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι το προϊόν να φαίνεται οπτικά ματ και λείο.

2 Στάδιο το Auto Flex Wrap Pro

- Έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το δοχείο. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Πάντα φιλτράρουν μέσα στο πιστόλι ψεκασμού.

- Μια συμβουλή ! Να χρησιμοποιείται ακροφύσιο μεταξύ 1,5 – 1,8.

- Θα πρέπει να χρησιμοποιείται πίεση λειτουργίας περίπου 1,5 - 2 bar.

- Kάθε στρώση Wrap Pro ™ εφαρμόζεται αφού αποκτίσει η προηγούμενη ματ, λεία και στεγνή υφή πριν από την εφαρμογή της επόμενης στρώσης Wrap Pro ™. Στεγνώνει στους 40-50 ° C για 5-10 λεπτά. Για την εφαρμογή των επόμενων στρώσεων προτείνεται η επαναφορά της θερμοκρασίας της επιφάνειας σε θερμοκρασία δωματίου. Autoflex Spray Wrap Pro ™.

- 4η στρώση: Εφαρμογή στρώσης πάνω σε στρώση χωρίς στέγνωμα. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι η επιφάνεια να φαίνεται οπτικά ματ και λεία.

- 5η στρώση: Εφαρμογή στρώσης πάνω σε στρώση χωρίς στέγνωμα. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι η επιφάνεια να φαίνεται οπτικά ματ και λεία.

- 6η στρώση: Εφαρμογή στρώσης πάνω σε στρώση χωρίς στέγνωμα. Αφήστε να στεγνώσει μέχρι η επιφάνεια να φαίνεται οπτικά ματ και λεία.

- Αφήστε το προϊόν φυσικά να ηρεμίσει για 10 λεπτά πριν το ψήσιμο για να εξασφαλίσετε τα επίπεδα σωστά.

- Ψήστε τη βασική επένδυση στους 60 ° C για 30 λεπτά πριν από την εφαρμογή Autoflex ™ Topcoat.

3 Στάδιο το Auto Flex High Gloss Topcoat

Βερνίκι χρώματος High Gloss.

Οδηγίες Ανάμειξης:

- Η ανάμιξη του Autoflex ™ Gloss γίνεται σε γραμμάρια κατά βάρος. Μια ψηφιακή κλίμακα απαιτείται.

- Η αναλογία είναι πάντα 70% Gloss Top Coat, 30% Gloss Activator και στη συνέχεια, ένα επιπλέον 15% Gloss Reducer Παράδειγμα αναλογίας: 700 γραμμάρια Gloss Top Coat, 300 γραμμάρια Activator, 150 γραμμάρια Reducer)

- Αναμείξτε τα δύο πρώτα συστατικά πολύ καλά πριν προσθέσετε το reducer στη συνέχεια ανακατέψτε ξανά. Αφήστε το προϊόν να ξεκουραστεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε φυσαλίδες αέρα που έχουν δημιουργηθεί να διαφύγουν πριν από τον ψεκασμό.

- Ο χρόνος εφαρμογής του Gloss είναι περίπου 1-2 ώρες ανάλογα με την θερμοκρασία / υγρασία.

- Να φιλτράρεται πάντα με φίλτρα κώνου κατά την εισαγωγή του υλικού στο δοχείο του πιστολιού.

Οδηγίες εφαρμογής:

- Μια συμβουλή ! Να χρησιμοποιείται ακροφύσιο μεταξύ 1,2 – 1,4.

- Θα πρέπει να χρησιμοποιείται πίεση λειτουργίας περίπου 1,5 - 2 bar.

- Εφαρμόστε μια στρώση με σχετικά μεγάλο overlap 70-30 σε όλο το όχημα φέρνοντας το πιστόλι ψεκασμού κοντά στην επιφάνεια και κάνοντας γρήγορες παράλληλες κινήσεις. Αφήστε για να ηρεμήσει η επιφάνεια για 5 - 10 λεπτά.

- Εφαρμόστε μια πλήρες στρώση πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια εξασφαλίζοντας ακόμη και τα περάσματα έξω από αυτή. Αφήστε για 10 -15 λεπτά.

- Ψήνουμε στους 60 ° C για 45 - 60 λεπτά. Αφήστε το προϊόν για 10 λεπτά πριν το ψήσιμο για να εξασφαλιστεί η επίπεδη και ομοιόμορφη όψη του προϊόντος σωστά.

Συμβουλές Προϊόν:

- Autoflex ™ Gloss θα πρέπει να εφαρμοστεί με ένα πιστόλι RP για καλύτερα αποτελέσματα.

- Βεβαιωθείτε για την πλήρη εφαρμογή ολόκληρης της επιφάνειας του οχήματος.

- Ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας είναι κρίσιμη ζήτημα (Φούρνος βαφής προτείνεται). Ενώ η στιλπνότητα στεγνώνει, αερομεταφερόμενη σκόνη και σκουπίδια μπορούν να εγκατασταθούν στην επιφάνεια.

- Να χρησιμοποιείτε πάντα την κατάλληλη αναπνευστική προστασία και τον εξοπλισμό.

- Ο κατάλληλος εξαερισμός είναι απαραίτητος. Μην ψεκάζετε σε κλειστό χώρο. Σταθερή ροή αέρα είναι σημαντική για την εφαρμογή και την ασφάλεια σας.

- Εάν είναι επιθυμητή η διόρθωση του χρώματος (τρίψιμο, λείανση, στίλβωση) επιτρέπετε μετά από 8-12 ώρες μετά το ψήσιμο.

- Εάν έχουν δημιουργηθεί τρεξίματα ή μπιμπίκια από σκόνη μπορείτε να τα διορθώσετε μόνο με μηχανική υποστήριξη (αλοιφαδόρος) και όχι με το χέρι.

- Πάντα να εφαρμόζετε ποιοτικά προϊόντα χωρίς διαλύτες και κεριά και όταν το προϊόν έχει ωριμάσει πλήρως, όπως θα κάνατε και με την κανονική βαφή για πρόσθετη προστασία.

3 Στάδιο το Auto Flex Matte Topcoat

Οδηγίες Ανάμειξης:

- Αναμίξτε πάντα το Autoflex ™ Ματ Top Coat εξαιρετικά καλά πριν από τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υλικό παχύ στο πυθμένα του δοχείου.

- Η ανάμιξη του Autoflex ™ Ματ γίνεται σε γραμμάρια κατά βάρος. Μια ψηφιακή κλίμακα απαιτείται.

- Η αναλογία είναι πάντα το 80% Ματ Top Coat, 20% Ματ Activator και στη συνέχεια μπορεί να προστεθεί ένα επιπλέον 5% Reducer Παράδειγμα αναλογίας: 800 γραμμάρια Ματ Top Coat, 200 γραμμάρια Ματ Activator, 50 γραμμάρια Reducer)

- Αναμείξτε τα δύο πρώτα συστατικά πολύ καλά πριν προσθέσετε το reducer στη συνέχεια ανακατέψτε ξανά. Αφήστε το προϊόν να ξεκουραστεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε φυσαλίδες αέρα που έχουν δημιουργηθεί να διαφύγουν πριν από τον ψεκασμό.

- Ο χρόνος εφαρμογής του Gloss είναι περίπου 1-2 ώρες ανάλογα με την θερμοκρασία / υγρασία.

- Να φιλτράρεται πάντα με φίλτρα κώνου κατά την εισαγωγή του υλικού στο δοχείο του πιστολιού.

Οδηγίες εφαρμογής:

- Μια συμβουλή ! Να χρησιμοποιείται ακροφύσιο μεταξύ 1,2 – 1,4.

- Θα πρέπει να χρησιμοποιείται πίεση λειτουργίας περίπου 1,5 - 2 bar.

- Εφαρμόστε μια στρώση με σχετικά μεγάλο overlap 70-30 σε όλο το όχημα φέρνοντας το πιστόλι ψεκασμού κοντά στην επιφάνεια και κάνοντας γρήγορες παράλληλες κινήσεις. Αφήστε για να ηρεμήσει η επιφάνεια για 5 λεπτά.

- Εφαρμόστε μια πλήρες στρώση πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια εξασφαλίζοντας ακόμη και τα περάσματα έξω από αυτή. Αφήστε για 10 -15 λεπτά.

- Ψήνουμε στους 60 ° C για 45 - 60 λεπτά. Αφήστε το προϊόν για 10 λεπτά πριν το ψήσιμο για να εξασφαλιστεί η επίπεδη και ομοιόμορφη όψη του προϊόντος σωστά.

Προαιρετικά: Εφαρμόστε μια στρώση άχνας πάνω από την τελική στρώση του Autoflex ™ Ματ Top Coat αφού είναι ακόμα υγρό. Αυτό θα εξασφαλίσει περισσότερο το ματ αποτέλεσμα στο χρώμα.

-Αφήστε σε ηρεμία την επιφάνεια για 10 - 15 λεπτά.

- Ψήνουμε στους 60 ° C για 45 - 60 λεπτά. Αφήστε το προϊόν να ηρεμήσει φυσικά για 10 λεπτά πριν το ψήσιμο για να εξασφαλιστεί η ομοιομορφία του αποτελέσματος σωστά.

Συμβουλές Προϊόντος:

- Autoflex ™ Ματ Top Coat θα πρέπει να εφαρμοστεί με ένα πιστόλι RP για καλύτερα αποτελέσματα.

- Βεβαιωθείτε για την πλήρη υγρό από ολόκληρη την επιφάνεια του οχήματος, ή μικρές τρυπούλες στην gloss μπορεί να συμβεί

- Ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας είναι κρίσιμη ζήτημα (Φούρνος βαφής προτείνεται). Ενώ η στιλπνότητα στεγνώνει, αερομεταφερόμενη σκόνη και σκουπίδια μπορούν να εγκατασταθούν στην επιφάνεια.

- Να χρησιμοποιείτε πάντα την κατάλληλη αναπνευστική προστασία και τον εξοπλισμό.

- Ο κατάλληλος εξαερισμός είναι απαραίτητος. Μην ψεκάζετε σε κλειστό χώρο. Σταθερή ροή αέρα είναι σημαντική για την εφαρμογή και την ασφάλεια σας.

- Εάν είναι απαραίτητη η επιδιόρθωση του Matte Topcoat από μπιμπίκια σκόνης και τρεξίματα, δεν προτείνεται η εφαρμογή αλοιφών, αλοιφαδόρου ή τρίψιμο με ντουκόχαρτα. Η μόνη λύση είναι η εφαρμογή ξανά του σταδίου αυτού.