Μεμβράνες ασφαλείας αυτοκινήτων

Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας τοποθετώντας μεμβράνες ασφαλείας στο αυτοκίνητο.

Νοιώστε ασφαλείς προστατευτείτε εσείς και η οικογένειά σας από τρομοκρατικές ενέργειες και κακόβουλες πράξεις ...

Οι μεμβράνες ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από προστασία, είναι ουσιαστική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Καθημερινά ακούμε ή και σε πολλούς έχει συμβεί, για επιθέσεις σε αυτοκίνητα με αφορμή τη κλοπή εσωτερικών αντικειμένων ή και όλου του αυτοκινήτου. Επίσης παράλογο και κακό φαινόμενο των εποχών μας είναι και οι επιθέσεις για κλοπή σε κάποιο φανάρι. Αν υπολογίσει κανείς μόνο την κακή ψυχολογία που θα έχετε μετά από τέτοιο φαινόμενο, αρκεί για να καταλάβετε την αξία των μεμβρανών αυτής της κατηγορίας. Ουσιαστικά πρόκειται για διάφανη ή έγχρωμη σε τρείς τόνους μεμβράνη και σε τρείς διαφορετικούς τύπους ανάλογα το πάχος. Από την πλευρά της σκουρότητας διαθέτουμε τη διαφανή, την PS50,PS35,PS20 ( το 50 σημαίνει ότι κόβει το 50% του ορατού φωτός το 35 το 35% κτλ ). Παράλληλα με τη σκουρότητα οι μεμβράνες διαφοροποιούνται και ανάλογα το πάχος και όπως γίνεται αντιληπτό και τη δύναμη που μπορεί να συγκρατήσει. Έτσι πιο αναλυτικά η PS2 είναι σχετικά απλή και συγκρατεί τα θραύσματα από τα τζάμια ενώ προσφέρεται και για τοποθέτηση σε εμπρόσθιο παρμπρίζ (προσοχή όχι σε όλα τα αυτοκίνητα). Αντίστοιχα η PS4 είναι πιο χοντρή 4mm πάχους για εργάζεται αξιοπρεπέστατα στις περισσότερες συνθήκες βανδαλισμού. Τέλος η γκάμα ολοκληρώνεται με την PS7, η οποία είναι θα έλεγα αδιαπέραστη, αρκεί να σας πω ότι έχουν μετρηθεί στα εργαστήρια 44 χτυπήματα με λοστό και το τζάμι θρυμματισμένο στεκόταν ακόμη όρθιο. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των μεμβρανών ασφαλείας είναι ότι προσφέρουν μερική προστασία από τον ήλιο, σε καμία περίπτωση ίδια με των αντηλιακών μεμβρανών. Αν λοιπόν έχετε ή νοιώθετε την ανάγκη για αυξημένη προστασία σκεφτείτε την τοποθέτηση μεμβρανών ασφαλείας στο όχημά σας.

Τι μας ρωτούν οι πελάτες και τι απαντάμε.
Πόσο κοστίζει και πόσος χρόνος απαιτείτε;
Το κόστος: Η τοποθέτηση μεμβρανών ασφαλείας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εργαλεία. Συνεπώς δεν έχει καμία σχέση και τιμολογιακά. Το κόστος λοιπόν διαμορφώνεται ανάλογα το αυτοκίνητο (3θυρο-5θυρο-SUV-JEEP) και την κατηγορία της μεμβράνης. Υπολογίζοντας ένα 5θυρο αυτοκίνητο με τη μεσαία μεμβράνη θα σας πω ότι το κόστος ανέρχεται στα 550€ τελική τιμή.
Χρόνος εγκατάστασης:  Ο χρόνος εγκατάστασης κυμαίνεται από 4 έως 9 ώρες;
Αντοχές των μεμβρανών: Το θέμα έχει καλυφθεί στην αρχική περιγραφή των μεμβρανών.
Εγγύηση: Η εγγύηση του ξεπερνά τα 10 χρόνια πρακτικά, ενώ θεωρητικά είναι εφ' όρου ζωής.
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν την εγκατάσταση.
Ενέργειες από τον ιδιοκτήτη: Όχι εσείς δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα. Όλη η διαδικασία ξεκινάει από ειδικό και σχολαστικό καθαρισμό του αυτοκινήτου από εμάς. Σημαντικό θα ήταν να μας αναφέρετε τυχόν βλάβες στα ηλεκτρικά των πορτών, αν υπάρχουν.
Μπορώ να βάλω δεύτερη μεμβράνη από επάνω.
Απάντηση: Όχι δεν προτείνεται διότι υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης της δεύτερης στρώσης και μείωσης της ορατότητας.
Έχω ήδη αντηλιακές, μπορώ να βάλω από επάνω τους ασφαλείας;
Απάντηση: Όχι δεν μπορείτε. Θα πρέπει να αφαιρεθούν οι αντηλιακές για το λόγο ότι η κόλλα που διαθέτουν οι μεμβράνες ασφαλείας είναι κατά πολύ πιο ισχυρή από των αντηλιακών. Εκτός το σώμα της μεμβράνης που είναι ανθεκτικό και συγκρατεί τις δυνάμεις ταλάντωσης η κόλλα παίζει το ίδιο σημαντικό ρόλο.