σήμανση καταστημάτων

Εκτύπωση και κοπή σήμανσης καταστημάτων.

Πρόκειται για τα προειδοποιητικά σύμβολα που αφορούν την ασφάλεια και την οργάνωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης ...

Η κατηγορία αυτή περιέχει τα ειδικά σύμβολα ασφάλειας και λειτουργικότητας μιας επιχείρησης ή ενός καταστήματος. Πιο αναλυτικά εάν η επιχείρηση είναι :

1) ξενοδοχειακή μονάδα, αναφέρουμε τις πινακίδες έκτακτου κινδύνου, της υποχρεωτικής πορείας των αυτοκινήτων, τη σήμανση πυρασφάλειας, τις ενδείξεις κατεύθυνσης για τα δωμάτια - wc - εστιατόριο και λοιπούς χώρους

2) κέντρο διασκέδασης ή χώρος εστίασης ή καφετέρια, αναφέρουμε σύμβολα για την πυρασφάλεια, εξόδους κινδύνου, σημεία του χώρου

3) μεγάλα πολυκαταστήματα ή super market, αναφέρουμε σύμβολα για την ταξινόμηση των προϊόντων, πάντα για την πυρασφάλεια και εξόδους κινδύνου, τις διάφορες ενδείξεις για την κατεύθυνση των πελατών προς π.χ. ταμείο - wc κτλ. 

Στην εταιρεία μας σας παρέχουμε πολλές και ποιοτικές λύσεις σε οποιονδήποτε τομέα και για οποιαδήποτε εφαρμογή. Δημιουργούμε τη σήμανση από απλό αυτοκόλλητο μέχρι και φωτιζόμενες ταμπέλες μοριακού φωτισμού. Επίσης για τις περιπτώσεις υψηλών απαιτήσεων έχουμε τη δυνατότητα δημιουργία σήμανσης με αντανακλαστικές μεμβράνες αντίστοιχες με αυτές της οδοποιία.