Αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων

Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας εξοικονομίστε χρήματα από τη χρήση των κλιματιστικών. Επενδύστε σε ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον του σπιτιού.
Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν εφαρμόζονται μόνο στα αυτοκίνητα. Αντίθετα διαθέτουμε μεγαλύτερη ποικιλία για υαλοπίνακες κτιρίων αφού οι απαιτήσεις ποικίλουν από πολλούς παράγοντες ...

Τα καινούργια κτίρια είναι πλέον κατασκευασμένα με νέα ενεργειακά πρότυπα σε σχέση με την εξοικονόμηση ενέργειας. Υπάρχουν όμως και τις συναντούμε καθημερινά, περιπτώσεις που για διάφορους λόγους είναι εκτεθειμένα στο παράγοντα θερμοκρασία. Στην περίπτωση αυτή οι αντηλιακές μεμβράνες θα συμπληρώσουν αξιοπρεπέστατα το κενό αυτό, δημιουργώντας ένα αδιαπέραστο φίλμ προστασίας. Μια καλή μελέτη πριν την εγκατάσταση, των υαλοπινάκων είναι το μισό του σωστού αποτελέσματος. Το αναφέρω αυτό, διότι όλες οι μεμβράνες δεν μπαίνουν παντού. Η επιλογή τους εξαρτάτε και από το είδος των τζαμιών, αν είναι μονά ψημένα, αν είναι διπλά ή trplex αλλά και πολύ σημαντικό η χρονική έκθεσή τους στην κορύφωση του ήλιου τις μεσημεριανές ώρες (κοινός αν είναι ανατολικά, δυτικά κτλ). Η κακή επιλογή εγγυμονεί κινδύνους με αποτέλεσμα το σπάσιμο των τζαμιών. Έτσι θα πρέπει ο τεχνίτης που θα πραγματοποιήσει τη μελέτη, να διαθέτει γνώση για τους υαλοπίνακες για την ορθότερη την επιλογή κατηγορίας. Βέβαια πρώτα θα ακούσει τις ανάγκες σας, αλλά είναι και αποκλειστικά εμέις, υπεύθυνοι να σας ενημερώσουμε για τη σωστή επιλογή μέσα από την ποικιλία που διαθέτουμε.

Πόσο κοστίζει και πόσος χρόνος απαιτείτε;
Το κόστος: Η χρέωση των αντηλιακών μεμβρανών για το κτίριο γίνεται με το τετραγωνικό μέτρο και κοστίζει από 16€ έως και 42€ ανάλογα την ποιότητα και αν είναι εσωτερική ή εξωτερική εφαρμογής οι μεμβράνες. Το κόστος για την εφαρμογή ποικίλη και αναφέρετε ξεχωριστά από το κάθε εφαρμοστή. Συνήθως κυμαίνεται στα 6-7€ το τετραγωνικό.
Χρόνος εγκατάστασης:  Ο χρόνος εγκατάστασης από εμάς και ανάλογα το βαθμό δυσκολίας είναι 10' το τετραγωνικό.
Ποιές είναι οι αντοχές; Έχω εγγύηση;
Αντοχές των μεμβρανών: Οι μεμβράνες εξωτερικής εφαρμογής είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένες στις περιβαντολλογικές συνθήκες και για το λόγο αυτό έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής 4-5 χρόνια. Αντίθετα οι μεμβράνες εσωτερικής εφαρμογής αντέχουν πολύ περισσότερο και ακουμπούν τα 15-20 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα.
Εγγύηση: Η εγγύηση ακολουθεί αντίστοιχα τα προαναφερόμενα για τις αντοχές.
Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πρίν την εγκατάσταση.
Ενέργειες από τον ιδιοκτήτη: Όχι εσείς δεν πρέπει να κάνετε απολύτως τίποτα. Όλη η διαδικασία ξεκινάει με το σχολαστικό καθαρισμό των επιφανειών από εμάς. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ένας ιδιοκτήτης του ακινήτου ή ο υπεύθυνος του εργασιακού χώρου είναι να μεριμνήσει έτσι ώστε να μη βρίσκονται κοντά και σε απόσταση ενός μέτρου αντικείμενα και ιδιαίτερα ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.