εκτύπωση σε ρολοκουρτίνες

Μοναδικές δημιουργίες με εκτύπωση σε ρολοκουρτίνα.

Εφαρμογές εκτύπωσης ρολοκουρτίνας σε ξενοδοχεία, καταστήματα αλλά και στο σπίτι με νέους αυτόματους και χειροκίνητους μηχανισμούς.

... Το σημαντικότερο στοιχείο διακόσμησης σε έναν εσωτερικό χώρο είναι αναμφισβήτητα οι κουρτίνες. Ιδιαίτερα όμως οι νοικοκυρές γνωρίζουν τον κόπο για το πλύσιμο τους, το κρέμασμα, το ξεκρέμασμα και το σιδέρωμα. Φανταστείτε τώρα να έχετε ως λύση ένα ύφασμα που να μην θέλει πλύσιμο, να είναι τυπωμένο και προσαρμοσμένο στο δικό σας γούστο, με χρώματα που να ταιριάζουν στο χώρο σας και σε μηχανισμούς από απλούς μέχρι βαρέως τύπου (για μεγάλες διαστάσεις). Πλέον διαθέτουμε και αυτόματους μηχανισμούς σε πολύ καλές τιμές και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η τοποθέτηση - δεν μπορείτε; την αναλαμβάνουμε εμείς. 

Οι ρολοκουρτίνες είναι ιδανική λύση επίσης και στα καταστήματα. Δίνουν λύση στη προβολή προιόντων και υπηρεσιών σε ώρες μη λειτουργίας τους χωρίς να φαίνεται το εσωτερικό τους. Επίσης αποτελούν μοναδικό τρόπο προβολής σε καταστήματα με μεγάλες τζαμαρίες που δεν έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης επιγραφών αλλά επίσης σημαντικό,έχουν έντονο πρόβλημα με τον ήλιο και τη ζέστη. Το τελευταίο το αναφέρουμε διότι στην εταιρεία μας διαθέτουμε εκτυπώσιμα υφάσματα που μπλοκάρουν τη ζέστη, προβάλλουν την επιχείρηση σας και σας επιτρέπουν να έχετε οπτική επαφή προς τα έξω. Καλέστε μας για ένα δωρεάν δειγματισμό και καταμέτρηση του χώρου. Θα μείνετε ικανοποιημένοι.