Τα προιόντα μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δημιουργούμε τις καλύτερες προυποθέσεις εργασίας και συνεργασίας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προιόντα στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μεμβράνες για χρήση στο αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα και το κτίριο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προιόντα και τεχνογνωσία για κάθε ανάγκη και ειδικότερα στις μεμβράνες αλλαγής χρώματος, μεμβράνες ασφαλείας, αντηλιακές μεμβράνες και εκτυπώσεις στα περισσότερα υλικά όπως ταπετσαρίες τοίχων,ρολοκουρτίνες,μουσαμάδες,αυτοκόλλητα βινύλια και χαρτί για αφίσες ή σταντ προβολής προιόντων. Στα εγγυημένα προιόντα μας πλέον συμπεριλάβαμε και την αποκλειστική διανομή του Auto Flex (σύστημα αφαιρούμενης βαφής). Ενημερωθείτε από τον παρακάτω πίνακα για τις υπηρεσίες μας και τους τρόπους συνεργασίας μαζί μας. 

Εξειδικευμένα προιόντα και υπηρεσίες βαφής.
Auto Flex: Νέο επαναστατικό προιόν βαφής διαφόρων επιφανειών όπως αυτοκίνητα,μοτοσικλέτες,σκάφη αναψυχής,ζάντες,πλαστικά και όχι μόνο. Το αποτέλεσμα θα έλεγες κανείς οτι ανταγωνίζεται την κλασική ακρυλική βαφή με το χαρακτηριστικό της υψηλής αντοχής και την ικανότητα της αφαίρεσης.
Βαφή χρωμίου (Spectra chrome): Διαδικασία πραγματικής χρωμίωσης αντικειμένων χωρίς περιορισμό στη πρώτη ύλη κατασκευής του π.χ. πλαστικό,μέταλλο,ύφασμα -δέρμα,ξύλο,χαλκός,αλουμήνιο κτλ
Υδροβαφή (Hydrodipping): Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή και ως βούτα. Διαφορετικά περιγράφεται και ως υδρομεταφορά εικαστικού σχεδίου με μεμβράνη.
Ειδίκευση στην τοποθέτηση μεμβρανών αυτοκινήτων - κτιρίων.
Αντηλιακές μεμβράνες: Τα οφέλη των αντηλιακών μεμβρανών είναι γνωστά σε όλους. Υπάρχουν όμως κανόνες ως προς τις τεχνικές τοποθέτησης αλλά και την επιλογή των υλικών. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οτιδήποτε απαιτηθεί προκειμένου η επιχείρηση σας να λειτουργεί κάτω από τα υψηλά σταρντ της εταιρείας μας.
Μεμβράνες ασφαλείας: Η ασφάλεια των ατόμων και της περιουσίας αποτελούν πλέον καθημερινό μας μέλημα. Εκπαιδεύσου και δούλεψε σε ένα απαραίτητο και αναγνωρίσιμο αντικείμενο και πρόσφερε και εσύ με τη σειρά σου στη ασφαλή ιδιωτική ζωή των πελατών σου.
Ψηφιακές εκτυπώσεις.
Εμπόριο: Αν έχεις την ανάγκη να προσφέρεις λύσεις στους πελάτες σου που αφορούν τις ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο, είμαστε δίπλα σου. Αναλαμβάνουμε εμείς το κατασκευαστικό κομμάτι με ποιότητα σε συνέπεια.
Τοποθέτηση: Αν η ανάγκη της επιχείρησή σου είναι η τεχνική υποστήριξη (τοποθέτηση) εμείς μπορούμε να σε υποστηρίξουμε και σε αυτό το τομέα. Παρέχουμε εκπαίδευση στην τοποθέτηση ταπετσαρίας, αυτοκόλλητων βινυλίων, μουσαμά και θερμομεταφορά σε ρούχα.
Τοποθέτηση μεμβρανών αλλαγής χρώματος auto - moto.
Το car wrap είναι γνωστό από το πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σου. Εργασία που λαμβάνουν μέρος η χρήση ειδικής σειράς μεμβρανών που διαθέτουν, κάποιοι και όχι όλοι, οι κατασκευαστές καθώς και η  εμπειρία του εφαρμοστή. Δεν είναι απλά ένα πάτημα με μια τυχαία σπάτουλα. Είναι κάτι πολύ παραπάνω - ΜΕΡΆΚΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. 

Αναζητούμε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με βλέψεις στις νέες τεχνολογίες και τα καινοτόμα προιόντα. Προσφέρουμε εκπαίδευση, υποστήριξη, διαφήμιση και προώθηση της επιχείρησης. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε καλώντας μας για ένα ραντεβού από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος. Σημαντικό !!! δεν προσφέρουμε ούτε πουλάμε το όνομα μας απλά δημιουργούμε ένα πιο ισχυρό δικό σας. Με εκτίμηση Γιάννης Σαμαράς.