Εκτυπώσεις & εφαρμογές

 

Επιγραφές επαγγελματικών οχημάτων

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μακέτας, την εκτύπωση και την τοποθέτηση διαφημιστικών αυτοκόλλητων σε επαγγελματικά οχήματα. Οι εκτυπώσεις μας είναι ποιοτικές με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας eco solvent & latex και συνοδεύονται με matte ή gloss πλαστικοποίηση. Διαθέτουμε εκτυπώσιμα υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές όπως 3Μ, AVERY & KPMF ενώ παρέχουμε εγγυημένη τοποθέτηση στο όχημα σας. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε τη δημιουργία και την τοποθέτηση κοπτικών επιγραφών. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρόταση.

Επιγραφές και σήμανση καταστημάτων

 

Πλήρη υποστήριξη στη διαφημιστική προβολή του καταστήματος με εγγυημένα υλικά και εφαρμογή. Μεγάλες εταιρείες όπως Haagen Dazs - BP - Πειραιώς bank - Ολύμπια οδό μας εμπιστεύονται για την υποστήριξη και την ποιότητα μας. Σε εμάς θα βρείτε λύσεις μεταξύ πολλών υλικών όπως εκτύπωση σε μουσαμά - ταπετσαρία - αυτοκόλλητο βινύλιο - μεμβράνες αμμοβολής - διάτρητο αυτοκόλλητο - ύφασμα ρολοκουρτίνας. Με σύγχρονα μηχανήματα eco solvet - latex & UV εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Εκτύπωση ταπετσαρίας τοίχου και ρολοκουρτίνες

 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από εκτυπώσιμα σχέδια για ταπετσαρίες τοίχων. Δώστε μια νέα διάθεση στο χώρο σας είτε είναι σπίτι είτε είναι ο επαγγελματικό σας χώρος. Διαθέτουμε ποικιλία ταπετσαριών που εκφράζουν κάθε ανάγκη σας. Η εγκατάσταση γίνεται από το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας γρήγορα και οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και επιλέξτε μέσα από τις προτάσεις μας, τη λύση που αρμόζει στο δικό σας γούστο. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία θεμάτων για το υπνοδωμάτιο - το παιδικό - τη κουζίνα - το μπάνιο - το σαλόνι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σας παρέχουμε την δυνατότητα ακόμη και της αλλαγής χρώματος των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών σας. Μοντέρνα λύση της εποχής είναι και οι ρολοκουρτίνες αντί των απλών κουρτινών. Απαλλαγείτε από τα κουρτινόξυλα και το πλύσιμο των κουρτινών και δώστε νέο αέρα στο χώρο σας με σύγχρονους αυτόματους ή μη μηχανισμούς και με design διαφορετικό και μοναδικό.

Διαφημιστικά banners

 

Αν ο χώρο σας δεν επιτρέπει την μόνιμη εγκατάσταση επιγραφών ή έχετε την ανάγκη ημιμόνιμης λύσης στη προβολή σας ή θέλετε να αλλάζετε συνεχώς τα προβαλλόμενα προιόντα σας, ή λύση έρχεται από τους ποιοτικούς μας μηχανισμούς έτοιμους με εκτυπωμένο το θέμα που επιθυμείτε. Διαθέτουμε ποικιλία από roll up - pop up - promotion table - brochure holder & sqyare pipe μηχανισμούς.

Εκτύπωση και κοπή σχεδίων για ρούχα

 

Η ωραία εικόνα του προσωπικού είναι σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Σε εμάς μπορείτε να εκτυπώσετε το λογότυπο σας και να το εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε υλικό υφάσματος, αφού διαθέτουμε ποικιλία χρωματιστών και μονόχρωμων μεμβρανών για όλα τα υφάσματα όπως βαμβακερά - ακρυλικά - ελαστικά και σταθερά κτλ. Στη συλλογή μας έχουμε συμπεριλάβει και σειρά μεμβρανών για ειδικά εφέ με glitter και βελούδο.